Місяць | Зміст роботи |
Жовтень | Написання плану роботи. |
Жовтень | Заслуховування аналізу виконання норм харчування за 9 місяців ( медична сестра); вжиття заходів щодо повного виконання норм з плодово-овочевої продукції. |
Листопад | Перевірка видачі готової їжі з харчоблоку, відповідності нормам, правильності роздачі по групах ( результати заслуховуються на нараді при завідувачу). |
Грудень | Залучення членів ради до прийому продуктів ( визначення якості); заслуховування інформації завідувача господарством щодо аналізу виконання заявок на постачання продуктів. |
Лютий | Аналіз виконання норм харчування за рік, підготовка аналітичних матеріалів для зміни наочної інформації на стенді з харчування. |
Березень | Спостереження за режимними процесами у групі ( прийом їжі), виховання культурно-гігієнічних навичок ( результати обговорюються на методичній годині). |
Квітень | Підготовка перспективного десятиденного меню, картотеки страв до літнього оздоровчого періоду; аналіз приписів районної санітарно-епідеміологічної станції з питань організації харчування. |
Травень | Контроль за дотриманням посадових обов'язків працівниками харчоблоку ( результати оформляються актом). |
Червень | Контроль за зміною інформації з харчування до літнього оздоровчого періоду ( графік видачі їжі, режим дня), контроль за дотриманням норм харчування щодо фруктів і соків ( результати заслуховуються на методичній годині). |
Серпень | Підбиття підсумків роботи ради з харчування, заслуховування пропозицій. |
Коментарi